Plattsättning


ff-katalog-02Byggkeramiken har under senare år genomgått en fantastisk utveckling, och ny produktionsteknik har inneburit högre kvalitet och lägre priser.

Allt fler väljer kakel och klinker. Framtidens material, ett naturmaterial som är vackert, lättstädat och otroligt slitstarkt. Det självklara valet för badrum och andra våtutrymmen, samt hall- och köksgolv. Att välja byggkeramik är därför en investering som höjer värdet på ditt hus eller din bostadsrätt. När andra material har tjänat ut är byggkeramiken fortfarande lika vacker och oförstörd.

Följande tjänster kan vi erbjuda inom plattsättning:

  • kakel och klinker i kök och badrum
  • plattsättning i hall och entré
  • renovering av tvättstuga och grovkök
  • komplett badrumsrenovering

Vi kan även lägga kakel eller klinker utomhus, t ex på altaner och trappor!

Vad kostar det att renovera ett badrum?

ff-katalog-01Att renovera ett badrum (ca 4m²) kostar i ett grundutförande ca 160 000 kronor och då ingår kostnader för rivning av befintligt badrum, återuppbyggnad av golv och vägg till godkänd konstruktion, rörläggeriarbeten, inklusive slutmontering, och nödvändiga elarbeten. Kostnader för ytskikt (kakel/klinker)och inredning, som toalettstol, handfat, badkar, duschväggar, blandare m.m. ingår vanligtvis inte i vår offert, eftersom  du som kund troligen vill välja ett eget personligt utseende på det nya badrummet. Kostnaden på detta ligger vanligtvis från 40 000 kronor och uppåt. Det är inte ovanligt att kostnaden för renovering av ett badrum slutar på 200 -250 000 kronor.

VVS och El

Vi samarbetar med Långedrags VVS och Nisses El samt rivning och saneringsföretaget 100 %.

Offert

Du kan få ett preliminärt kostnadsförslag per email, om du uppger rummets bredd, djup samt höjd, vad som finns på väggarna idag, om golv och väggar verkar vara byggda av sten, betong, trä eller gips, samt om du har andra eventuella önskemål. Du får en bekräftelse via email, samt ett telefonsamtal om att boka ett möte, så att vi kan titta på förutsättningarna för renoveringen.

Därefter får du en offert på arbetet – offerten är helt KOSTNADSFRI och utan köptvång.

bkrlogoVi använder bara branschgodkända fuktsystem/konstruktioner och vi arbetar enligt PERs (PlattsättningsEntreprenörers Riksförening) branschregler och är medlemmar i BKR, (Byggkeramikrådet: www.bkr.se).

logo-ffkakelFF Kakel är vår huvudleverantör av allt material som är nödvändigt för ett säker och snyggt våtrum samt övriga utrymmen. Kakel och klinker finns från ledande tillverkare. Besök gärna FF Kakels hemsida: www.ffkakel.se

Välkommen att kontakta oss för vidare information!

Måleri Bygg Kakel