Portfölj


Är du osäker på hur det kommer att se ut efter en renovering? Vet inte vilken färg du ska välja eller hur golvet kommer att se ut? Kanske inte bestämt dig för vilken kulör det ska vara på kakel eller klinker? Låt dig då inspireras av våra exempelarbeten.

Här kan du se exempel på renoverade badrum och plattsättning i hall eller kök, samt även exempel på byggnation. Du kan också titta på olika måleri- och renoveringsarbeten som vi har utfört åt kunder. Bilderna innehåller såväl arbeten inom vägg-, snickeri- och fönstermålning som tapetsering av väggar.

Detta är bara ett urval av olika arbeten vi har utfört och sidan kommer att uppdateras med nya projekt allt eftersom.

Måleri & Renovering

Plattsättning & Byggnation

Badrum-Projekt-9
Inredning valdes av kunden i enlighet med huset utseende och byggår. Vi har omplacerad toalettstolen för lättare åtkomst.
Duschväggen är platsbyggd av Kungstens Glas. Alla el, vatten- och avloppsledningar har förnyats. Värmegolv har installerats.

Mer
Byggnation-Projekt-1 Vi har rivit en gammal, mindre altan och ersatt den med ett större nybygge inför uppbyggnad av uthuset. Vi installerade också nya elledningar osv till belysning och vägguttag. Uthuset är byggt tätt intill husets vägg, vilket krävde anpassningar av fasaden och nya regnplåtar vid övergång från hus till uthus.

Mer
Badrum-Projekt-8 I arbetet ingick bl.a dragning av nya ledningar till vatten, avlopp och el. Vi har installerat handdukstork, badkar, handfat/kommod, elburen golvvärme och vägghängd toalett.

Mer
Badrum-Projekt-7

Badrum & Tvättstuga

Badrum-Projekt-5

Badrum, tvättstuga och gästtoa.

Badrum-Projekt-4

Badrum, tvättstuga, hall och gästtoa.

Badrum-Projekt-3 Det finns tyvärr inga foton av det gamla badrum.
Det är bara ett litet badrum men här kan du ser dom flesta arbeten som vi bruka utföra i ett badrum. Som t.ex byggnation, flytspakling, tätskikt och plattsättning.
Istället för en dusch med glasdörren har det bara funnits en duschkabin och hela badrummet behövde en ordentlig renovering. Vi rev ut all gammal utskickt(plastmatta) ner till stommen. Golvets underkonstruktion var väldigt dåligt skick(som man kan ser på foton) och krävde en större åtgärd. Vi har dragit nya ledningar till vatten, avlopp och el. Vi installerade bl.a elburen golvvärme och en handdukstork. alla väggar byggdes upp på nytt och taket fick rättas till(sned pga sättning av huset).

Mer
Badrum-Projekt-2
Lägg märke till den eleganta golvbrunnen längs väggen i duschen.På detta projekt byggde vi ett helt nytt badrum från grund i källaren, det enda som befann sig på plats var ett gammalt avloppsrör. Utrymmen har aldrig används som våtrum/bastu innan, vilket innebar en grundläggande ombyggnad för båda delar. För bastun delade vi av en del av verkstadsutrymme och byggde upp värmetåliga mellanväggar. I golvet la vi ut värmeslingor för en behagligt känsla även på vintern. De gamla skorstenstegel slipades rent för att få fram den röda färgen och behandlades med en transparent ångspärr, för att inte ta upp fukt och behåller sitt utseende. Bastun byggdes med obehandlad panel/virke och några ekdetaljer som t ex ryggstöd. 

Mer
Badrum-Projekt-1 En totalrenovering av badrum och tvättstugedel, inklusive golvvärme, nya vattenledningar och avloppsrör, samt byte av golvbrunn. Övrigt arbete inkluderade fallspackling, tätskikt, kakel/klinker och måleriearbeten på tak, fönster- och dörrkarmar. Uppdelningen av badrums-, respektive tvättstugedel förblev som innan, men skiljeväggen ersattes med en vägg av glasblock, med rikligt ljusinsläpp från tvättstugedelen.

Mer

Måleri Bygg Kakel