Portfölj


Är du osäker på hur det kommer att se ut efter en renovering? Vet inte vilken färg du ska välja eller hur golvet kommer att se ut? Kanske inte bestämt dig för vilken kulör det ska vara på kakel eller klinker? Låt dig då inspireras av våra exempelarbeten.

Här kan du se exempel på renoverade badrum och plattsättning i hall eller kök, samt även exempel på byggnation. Du kan också titta på olika måleri- och renoveringsarbeten som vi har utfört åt kunder. Bilderna innehåller såväl arbeten inom vägg-, snickeri- och fönstermålning som tapetsering av väggar.

Detta är bara ett urval av olika arbeten vi har utfört och sidan kommer att uppdateras med nya projekt allt eftersom.

Måleri & Renovering

Måleri-Projekt-1

Måleri Lägenhet

Renovering-Projekt-2

I den här lägenheten har vi renoverat badrummet, lagt nytt trägolv i två rum och delvis i hallen. Vi har lagt ett nytt klinkergolv i hall och kök, inklusive golvvärme, samt väggkakel ovanför köksbänken. I hallen installerade vi nya LED-spottar i gipstaket.  Alla kort i detta projekt är tagna av Anders Bergstedt, www.andersbergstedt.com. Tack för att vi får visa dem här.

 
Renovering-Projekt-1 Bland annat har vi målat om alla ytor, inklusive tak. Alla dörrar, även garderobsdörrar och skåpsluckor, sprutlackerades.
Dörrkarmarna målades om och alla fotlister byttes ut och målades. Förutom detta har vi lagt ny ekparkett i alla rum och i entrén la vi ett klinkergolv för en mer stryktålig yta. Balkonggolvet målades om med en beständig golvfärg. Här har vi även bytt ut hela köket. Alla skåp ersattes och nya vitvaror (spis, diskmaskin och kyl/frys) byggdes in. Utrymmena ovanför överskåpen byggdes igen och ventilationskanalen anpassades till den omplacerade spisen. Överskåpsbelysning i form av LED-spottar och nya eluttag installerades. Istället för att sätta kakel vid köksbänken monterade vi en genomgående glasskiva med en fototapet bakom. El- och rörarbeten utfördes av Nisses El och Långedrags VVS.

 

Mer

Plattsättning & Byggnation

Måleri Bygg Kakel